Loading...
Muut hankkeet 2018-03-24T07:13:30+02:00

MUUT HANKKEET

Erasmus+ TrainHouse -projekti

Vailla vakinaista asuntoa ry osallistuu 2017-2018 yhteiseurooppalaiseen TrainHouse –projektiin, jonka tarkoituksena on koota ja jakaa asumisen tuen asiantuntemusta projektikumppanien kesken. TrainHouse on Erasmus+ -rahoitteinen projekti, johon osallistuu asunnottomuustoimijoita Unkarista, Tšekeistä, Isosta-Britanniasta ja Espanjasta. Projektin kuluessa järjestetään koulutusviikkoja eri kumppanimaissa sekä kootaan kolme monikielistä opasta asumisen tuesta 1) asiantuntijoille, 2) vapaaehtoisille ja 3) vertaistyöntekijöille. Vva ry vastaa vertaisoppaan tuottamisesta.

Lisätietoa projektin nettisivuilla englanniksi.

Kannelmäen yhteisöhanke

D-asema Kannelmäki on kansalaistoiminnallinen päiväkeskus, joka toimii alueen asukkaiden toiveita kuunnellen. D-asema Kannelmäki toimii tukikohtana Kannelmäen yhteisöhankkeelle, jota toteuttavat tiiviissä yhteistyössä Helsingin Diakonissalaitos ja Vailla Vakinaista Asuntoa ry. Kannelmäen yhteisöhanke pyrkii lisäämään yhteisöllisyyttä sekä tarjoaa mahdollisuuden osallistua ja kokoontua yhteen muiden ihmisten kanssa.

D-asema Kannelmäki on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa voi viettää aikaa, tavata muita ihmisiä ja osallistua erilaiseen tekemiseen. D-asema Kannelmäki tarjoaa myös tiloja erilaisille ryhmille ja yhteisöille toteuttaa omaa toimintaansa aukiolojen ulkopuolella (iltaisin ja viikonloppuisin).

D-asemalle tarjotaan viikoittain jalkautuvia palveluita, kuten terveysneuvontaa sekä monenlaista toimintaa. Viikko-ohjelmaan voit tutustua D-aseman facebook-sivulla.