LAHJOITA RAHAA

Voit auttaa meitä auttamaan rahalahjoituksella ja tukea Vailla vakinaista asuntoa ry:n asunnottomuustyötä.
Olipa summaa pieni tai suuri, sillä on merkittävä vaikutus joka tapauksessa. Kiitos, että välität ?

Voit lahjoittaa:

 • MobilePaylla numeroon: 50144
 • Tekstiviestillä alla olevista haluamasi summan:
  LAHJOITUSSUMMA (1, 5, 10, 20, 30 TAI 40 euroa) JA TEKSTI ”KOTI”
  (esim. 5 KOTI tai 30 KOTI) NUMEROON 16588
 • ”Kadulta kotiin” -palvelunumerot: 0600-96588, 0600-96589, 0600-95900
  Lahjoitussummat: 10€, 20€ ja 30€ puhelu + pvm/mpm. Elisan tarjoama palvelu toimii valtakunnallisesti. Palveluun ei oletusarvoisesti pääse soittamaan ulkomailta.
 • Vva ry:n lahjoitustili:
  FI95 8000 1770 5353 01 DABAFIHH

Rahalahjoitus onnistuu kätevästi myös verkkokauppamme kautta.

Voit myös tehdä varainkeruukampanjan Vva ry:lle Facebookin kautta.

Rahankeräysluvan nro: RA/2021/964. Keräyslupa on voimassa toistaiseksi Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Rahalahjoituksiin, yhteistyöehdotuksiin ja sponsorointiin liittyen ole yhteydessä:
puh. 044 773 4700, erja.morottaja@vvary.fi


Vailla vakinaista asuntoa ry on asunnottomien itsensä vuonna 1986 perustama kansalaisjärjestö, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Rahankeräyksillä kerätyt varat käytetään asunnottomuutta kokevien parissa tehtävään matalan kynnyksen suoraan auttamis- ja kohtaamistyöhön, jonka tarkoituksena on varmistaa, että erityisen heikossa asemassa olevat ihmiset pääsevät tarvitsemiensa palveluiden ja asumisen piiriin ja saavat vaikuttaa saamiensa palveluiden laatuun.
Varoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 

LAHJOITA VAATTEITA TAI TAVARAA

Otamme vastaan kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia hyväkuntoisia ja käytännöllisiä unisex-malleja, miesten ja naisten vaatteita, lenkkareita ja kävelyä kestäviä kenkiä, hygieniatarvikkeita. Juhla- ja ns. toimistovaatteet ja -kengät eivät palvele kävijöidemme tarpeita.
Uusille, käyttämättömille alusvaatteille ja sukille (miesten ja naisten) on aina tarvetta. Parhampia ovat konstailemattomat, puuvillaiset perussukat ja -alushousut. EMME OTA VASTAAN KÄYTETTYJÄ ALUSVAATTEITA LUKUUNOTTAMATTA ERITTÄIN HYVÄKUNTOISIA RINTALIIVEJÄ JA SPORTTITOPPEJA.
Muutenkin vaatteiden ja kenkien suhteen hyvänä ohjenuorana on, että ne ovat sellaisessa kunnossa, että itsekin kelpuuttasit ne päällesi.

Emme voi ottaa vastaan huonekaluja, pienkodinkoneita, astioita, lakanoita, verhoja yms. kodintarvikkeita  ILMAN, että lahjoituksista sovitaan ennakkoon henkilökuntamme kanssa. Emme ota vastaan kuolinpesiä. Valitettavasti säilytystilamme ovat rajalliset.
Yhteystoedot Tupaan ja Sällikotiin löytyvät täältä.

Koko ajan on tarvetta toimiville kännyköille ja läppäreille sekä pre paid -liitymille.

Olethan aina vaate-, tavara- ja ruokalahjoitusasioissa yhteydessä etukäteen:
puh. 044 704 4310 (tai 050 443 1065), 
vepa@vvary.fi

Lahjoiotukset voit tuoda Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepaan: Ratamestarinkatu 6, Helsinki, Itä-Pasila.

Lahjoitusten suhteen yleisesti:

Tavaroiden ja vaatteiden tulee olla ehjiä, siistejä ja toimivia. Huonokontoisista vaatteista ja tavaroista eroon pääseminen aiheuttaa meille kohtuuttomia kuluja.  Muistathan, että sinun roskasi eivät ole meidänkään aarteita
Akuuteista tarpeista tulemme ilmoittamaan esimerkiksi somekanavillamme.

Vaatteita siis jaetaan kävijöillemme heidän tarpeidensa mukaan ja lahjoituksenne ovat meille tärkeitä. Lahjoitusvaatetta on tarjolla päiväkeskus Vepassa ja yökeskus Kalkkersissa sekä Yökiitäjän ja Liikkuvan tuen mukana.
Järjestämme isompia vaatejakotapahtumia muutamia kertoja vuodessa (mm. Asunnottomien yö 17. lokakuuta). Vaatteita on viety suoraan muun muassa asumisyksiköihin ja päihdehuoltolaitoksiin eri puolille Suomea.
Hygieniatarvikkeita (shampoot, saippuat, deodorantit, hammasharjat ja -tahnat, kondomit, kuukautissuojat) otamme vastaan pitkin vuotta. Otathan huomioon pakkauskoot, koska asunnottomuutta kokevilla omaisuus kulkee repussa mukana.

Tuothan lahjoitettavat tavarat perille asti. Emme pysty järjestämään lahjoitusten kuljetusta. Huonekalujen kohdalla harkitsemme kuljettamista tapauskohtaisesti.

Postitse otamme lahjoituksia vastaan poikkeustapauksessa. Olethan siis etukäteen yhteydessä ennen kuin lähetät paketin!
Vepan postiosoite on: Opastinsilta 8B, 00520 Helsinki, ja kun lähetät paketin, valitse toimipisteeksi K-Market Pasaati, Asemapäällikönkatu 3/00520 Helsinki tai K-Supermarket Tripla, Firdonkatu 2/00520 Helsinki.
Posti saattaa lähettää meille paketista saapumisilmoituksen tekstiviestillä numeroon, josta tieto ei meille tule. Laittakaa yhteysnumeroksi: 044 704 4310.

Lahjoitustiedustelut:

Vaate-, ruoka- ja tavaralahjoituksiin liittyvät tiedustelut arkisin klo 9:00-19:00:
puh. 044 704 4310 (tai 050 443 1065), vepa@vvary.fi

Rahalahjoituksiin, yhteistyö- ja sponsorointiasioihin liittyen ole yhteydessä:
Puh. 044 773 4700, erja.morottaja@vvary.fi

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa muistaa. Voit halutessasi muistaa läheistesi lisäksi Vailla vakinaista asuntoa ry:tä testamentissasi. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri, sen avulla autamme yhtä henkilöä tai useita.

Jokainen lahjoittamasi euro käytetään asunnottomien hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa perintöveroa testamenttilahjoituksesta.

Jos haluat keskustella mahdollisuudesta lahjoitukseen tai kuulla lisää toiminnastamme, voit olla yhteydessä järjestösihteeriin. Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Järjestösuunnittelija
Vlada Petrovskaja
Puh. 050 407 9703
vlada.petrovskaja@vvary.fi