Loading...
Lahjoita2019-10-02T12:17:24+03:00

LAHJOITA

Lahjoittamalla autat meitä auttamaan. Lahjoitusvarat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön sekä asumisyksiköiden asukkaiden virkistystoimintaan.

Voit lahjoittaa joko rahaa tai tavaraa. Otamme vastaan vaatteita, hygieniatarvikkeita ja huonekaluja. Myös petivaatteille ja sisustustavaralla on toisinaan kysyntää. Lahjoitettavien vaatteiden tulee olla puhtaita ja ehjiä sekä kauteen sopivia.

LAHJOITA RAHAA

Voit tukea Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimintaa:

1. Lahjoittamalla verkkokaupan kautta

2. Lahjoittamalla haluamasi rahasumman järjestön lahjoitustilille.
3. Lähettämällä tekstiviestin ASUNTO numeroon 16588. Voit lahjoittaa haluamasi summan alla olevan esimerkin mukaan:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 ASUNTO numeroon 16588

Vva ry:n lahjoitustili: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH
Keräysluvan nro RA/ 2019/ 95

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupamme on voimassa 1.4.2019-31.3.2021 ajalla koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vailla vakinaista asuntoa ry:n keräyksen vetoamistavat ovat kirjeet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media, maksulliset palvelunumerot (tekstiviestikeräys) sekä painotuotteet.

Kerätyt varat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön, joita ovat liikkuvan tuen ja palveluohjauksen kulut, Vartiosaaren ja Soldiksen toiminta (matalan kynnyksen päihteettömät virkistyspaikat), Yökeskus Kalkkers, Vepa sekä asumisyksiköiden asukkaiden osallistumismahdollisuuksien lisääminen.

Ylimääräiset toiminnan kulut aiheutuvat esimerkiksi matkakorteista, muista matkustuskustannuksista, vaatteista, kodintarvikkeista ja puhelinliittymistä riippuen kunkin kävijän henkilökohtaisesta tarpeesta.

Ylimääräisillä kuluilla taataan kävijöiden osallistumismahdollisuuksia sekä helpotetaan heidän arkeen kuuluvia käytännön asioita. Kerätyt varat käytetään vuoteen 2023 mennessä.

Aiemmat rahankeräysluvat

LAHJOITA VAATTEITA TAI TAVARAA

Otamme lahjoituksia vastaan tarpeen ja varastotilan riittävyyden mukaan. Olethan aina yhteydessä etukäteen!

Otamme vastaan hyväkuntoisia miesten ja naisten vaatteita, hygieniatarvikkeita sekä huonekaluja ja sisustustavaraa. Emme ota vastaan käytettyjä alusvaatteita lukuun ottamatta erittäin hyväkuntoisia rintaliivejä.

Vaatteita jaetaan kävijöillemme tarpeen mukaan. Lisäksi järjestämme vaatejakotapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Vaatteita on myös viety suoraan muun muassa asumisyksiköihin ja päihdehuoltolaitoksiin ympäri Suomen. Toivomme lahjoitettujen vaatteiden olevan ehjiä ja puhtaita sekä kauden mukaisia.

Hygieniatarvikkeita (shampoot, saippuat, deodorantit, hammasharjat ja -tahnat, kuukautissuojat) otamme vastaan pitkin vuotta.

Huonekaluja ja sisustustavaraa voi lahjoittaa sovitusti, koska varastotilamme ovat rajalliset.

Tuothan lahjoitettavat tavarat perille asti, emme pysty järjestämään lahjoitusten kuljetusta. Huonekalujen kohdalla harkitsemme kuljettamista tapauskohtaisesti. Postitse otamme lahjoituksia vastaan vain poikkeustapauksessa, olethan siis etukäteen yhteydessä ennen kuin lähetät paketin!

Lahjoitustiedustelut:
Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepa puh. 050 443 1065

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa muistaa. Voit halutessasi muistaa läheistesi lisäksi Vailla vakinaista asuntoa ry:tä testamentissasi. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri, sen avulla autamme yhtä henkilöä tai useita.

Jokainen lahjoittamasi euro käytetään asunnottomien hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa perintöveroa testamenttilahjoituksesta.

Jos haluat keskustella mahdollisuudesta lahjoitukseen tai kuulla lisää toiminnastamme, voit olla yhteydessä järjestösihteeriin. Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Järjestösuunnittelija
Tiina Aitta
Puh. 050 407 9703
tiina.aitta@vvary.fi