LAHJOITA

Lahjoittamalla autat meitä auttamaan. Lahjoitusvarat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön sekä asumisyksiköiden asukkaiden toimintaan.

HUOM! Olemme saaneet nyt poikkeuksellisen paljon lahjoitusvaatetta, joten EMME VOI OTTAA VAATETTA TÄLLÄ HETKELLÄ VASTAAN.
Meillä ei ole varastotiloja, joten tulemme ilmoittamaan esimerkiksi somekanavillamme uusista keräyksistä.
Jos haluat kuitenkin auttaa asunnottomuutta kokevia, rahalahjoitusten avulla voimme ostaa kävijöillemme muuta tarpeellista kuten esimerkiksi asioiden hoitamista varten pre paid-liittymiä, bussi- ja ratikkalippuja, uusia sukkia ja alusvaatteita jne.

Yhteydenotot lahjoituksia koskien: arkisin 10-14, p. 044 7044 310 tai lahjoitukset@vvary.fi

Uusille, käyttämättömille alusvaatteille ja sukille (miesten ja naisten) on aina tarvetta. Parhampia ovat konstailemattomat, puuvillaiset perussukat ja -alushousut.

Yleisenä käytäntönä on, että otamme vastaan kauteen sopivia, hyväkuntoisia käyttövaatteita ja kenkiä ja sellaisia, jotka päällä jaksaa ja pystyy kulkemaan katuja – ei juhlavetimiä eikä vanhusten tai lasten vaatteita.

Koko ajan on tarvetta myös toimiville kännyköille ja läppäreille sekä pre paid -liitymille.

LAHJOITA RAHAA

Voit tukea lahjoituksellasi Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimintaa.
Kerätyt varat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön, esimerkiksi matkakortteihin, vaatteisiin, kodintarvikkeisiin tai pre paid -puhelinliittymiin ja puheaikaan –  riippuen kunkin kävijän henkilökohtaisesta tarpeesta.

1. Lahjoittamalla verkkokaupan kautta

2. Lahjoittamalla haluamasi rahasumman järjestön lahjoitustilille: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH.

3. Lähettämällä tekstiviestin ASUNTO numeroon 16588. Voit lahjoittaa haluamasi summan alla olevan esimerkin mukaan:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 ASUNTO numeroon 16588

Vva ry:n lahjoitustili: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH
Keräysluvan nro RA/ 2019/ 95

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupamme on voimassa 1.4.2019-31.3.2021 ajalla koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vailla vakinaista asuntoa ry:n keräyksen vetoamistavat ovat kirjeet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media, maksulliset palvelunumerot (tekstiviestikeräys) sekä painotuotteet.

Kerätyt varat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön, joita ovat liikkuvan tuen ja palveluohjauksen kulut, Vartiosaaren ja Soldiksen toiminta (matalan kynnyksen päihteettömät virkistyspaikat), Yökeskus Kalkkers, Vepa sekä asumisyksiköiden asukkaiden osallistumismahdollisuuksien lisääminen.
Suoraa auttamistyötä ovat esimerkiksi matkakortit, muut matkustuskustannukset, vaatteet (erityisesti uudet sukat ja alusvaatteet), kodintarvikkeet ja pre paid -puhelinliittymät ja puheaika – riippuen kunkin kävijän henkilökohtaisesta tarpeesta.

Ylimääräisillä kuluilla taataan kävijöiden osallistumismahdollisuuksia sekä helpotetaan heidän arkeen kuuluvia käytännön asioita. Kerätyt varat käytetään vuoteen 2023 mennessä.

Aiemmat rahankeräysluvat

LAHJOITA VAATTEITA TAI TAVARAA

Tällä hetkellä emme voi ottaa vastaan lahjoitusvaatetta, koska kiitos teille kaikille, olemme saaneet nyt todella paljon vaatelahjoituksia. Meillä ei ole isoja varastotiloja vaatteiden säilyttämiseksi.
Uusille, käyttömättämille sukille ja alusvaatteille (miesten ja naisten) on tosin aina tarvetta sekä toimiville kännyköille, läppäreille ja pre paid -liittymille.
Lahjoittamalla rahaa mahdollistat, että voimme hankkia kävijöillemme, juuri heidän kulloisenki tarpeen mukaan olevia asioita. Pienikin summa auttaa.

Olethan aina lahjoitusasioissa yhteydessä etukäteen lahjoitukset@vvary.fi

Lahjoitusten suhteen yleisesti:

– Otamme vastaan kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia hyväkuntoisia ja käytännöllisiä miesten ja naisten vaatteita, lenkkareita ja kävelyä kestäviä kenkiä, hygieniatarvikkeita sekä huonekaluja, pienkodinkoneita ja sisustustavaraa.
– Emme ota vastaan käytettyjä alusvaatteita lukuun ottamatta erittäin hyväkuntoisia rintaliivejä.

Muutenkin vaatteiden ja kenkien suhteen hyvänä ohjenuorana on, että ne ovat sellaisessa kunnossa, että itsekin kelpuuttasit ne päällesi.

Vaatteita siis jaetaan kävijöillemme tarpeen mukaan ja lahjoituksenne ovat meille tärkeitä. Järjestämme vaatejakotapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Vaatteita on myös viety suoraan muun muassa asumisyksiköihin ja päihdehuoltolaitoksiin eri puolille Suomea.
Hygieniatarvikkeita (shampoot, saippuat, deodorantit, hammasharjat ja -tahnat, kondomit, kuukautissuojat) otamme vastaan pitkin vuotta.

Huonekaluja, pienkodinkoneita ja sisustustavaraa voi lahjoittaa sovitusti, koska varastotilamme ovat rajalliset.
Emme ota vastaan kuolinpesiä.

Tuothan lahjoitettavat tavarat perille asti, emme pysty järjestämään lahjoitusten kuljetusta. Huonekalujen kohdalla harkitsemme kuljettamista tapauskohtaisesti. Postitse otamme lahjoituksia vastaan vain poikkeustapauksessa, olethan siis etukäteen yhteydessä ennen kuin lähetät paketin!

Lahjoitustiedustelut:
lahjoitukset@vvary.fi
Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepa puh. 050 443 1065 tai toimisto: 044 704 4310.

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa muistaa. Voit halutessasi muistaa läheistesi lisäksi Vailla vakinaista asuntoa ry:tä testamentissasi. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri, sen avulla autamme yhtä henkilöä tai useita.

Jokainen lahjoittamasi euro käytetään asunnottomien hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa perintöveroa testamenttilahjoituksesta.

Jos haluat keskustella mahdollisuudesta lahjoitukseen tai kuulla lisää toiminnastamme, voit olla yhteydessä järjestösihteeriin. Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Järjestösuunnittelija
Tiina Aitta
Puh. 050 407 9703
tiina.aitta@vvary.fi