LAHJOITA

Lahjoittamalla autat meitä auttamaan. Lahjoitusvarat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön sekä asumisyksiköiden asukkaiden toimintaan.

HUOM! Tällä hetkellä emme voi ottaa vastaan mitään vaate- tai tavaralahjoituksia. Toimipisteemme muuton vuoksi lahjoitustavaralle ja -vaatteille ei ole vielä sopivaa vastaanottopaikkaa ja varastointia. Myös koronavirustilanteen vuoksi pyrimme välttämään kontakteja, jotka voivat lisätä tartuntavaaraa.
ILMOITAMME ERIKSEEN, KUN JÄRJESTÄMME KERÄYSTÄ. HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ KORONAAN LIITTYVÄT TURVAKÄYTÄNNÖT OVAT KUNNOSSA NIIN LAHJOITTAJILLE KUIN KÄVIJÖILLEMME. 

Yhteydenotot lahjoituksia koskien: arkisin 10-14, p. 044 7044 310 tai toimisto@vvary.fi

LAHJOITA RAHAA

Voit tukea lahjoituksellasi Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimintaa.
Kerätyt varat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön, esimerkiksi matkakortteihin, vaatteisiin, kodintarvikkeisiin tai pre paid -puhelinliittymiin ja puheaikaan –  riippuen kunkin kävijän henkilökohtaisesta tarpeesta.

1. Lahjoittamalla verkkokaupan kautta

2. Lahjoittamalla haluamasi rahasumman järjestön lahjoitustilille: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH.

3. Lähettämällä tekstiviestin ASUNTO numeroon 16588. Voit lahjoittaa haluamasi summan alla olevan esimerkin mukaan:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 ASUNTO numeroon 16588

LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 ASUNTO numeroon 16588

Vva ry:n lahjoitustili: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH
Keräysluvan nro RA/ 2019/ 95

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupamme on voimassa 1.4.2019-31.3.2021 ajalla koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vailla vakinaista asuntoa ry:n keräyksen vetoamistavat ovat kirjeet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media, maksulliset palvelunumerot (tekstiviestikeräys) sekä painotuotteet.

Kerätyt varat käytetään matalan kynnyksen suoraan auttamistyöhön, joita ovat liikkuvan tuen ja palveluohjauksen kulut, Vartiosaaren ja Soldiksen toiminta (matalan kynnyksen päihteettömät virkistyspaikat), Yökeskus Kalkkers, Vepa sekä asumisyksiköiden asukkaiden osallistumismahdollisuuksien lisääminen.
Suoraa auttamistyötä ovat esimerkiksi matkakortit, muut matkustuskustannukset, vaatteet (erityisesti uudet sukat ja alusvaatteet), kodintarvikkeet ja pre paid -puhelinliittymät ja puheaika – riippuen kunkin kävijän henkilökohtaisesta tarpeesta.

Ylimääräisillä kuluilla taataan kävijöiden osallistumismahdollisuuksia sekä helpotetaan heidän arkeen kuuluvia käytännön asioita. Kerätyt varat käytetään vuoteen 2023 mennessä.

Aiemmat rahankeräysluvat

LAHJOITA VAATTEITA TAI TAVARAA

TOIMITILOJEMME MUUTON VUOKSI LAHJOITUSTAVARALLE JA -VAATTEILLE EI OLE VIELÄ SOPIVAA VARASTOINTIA. MYÖS KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI PYRIMME VÄLTTÄMÄÄN KONTAKTEJA, JOTKA VOIVAT LISÄTÄ TARTUNTAVAARAA.
ILMOITAMME ERIKSEEN, KUN JÄRJESTÄMME KERÄYSTÄ. HALUAMME VARMISTAA , ETTÄ KORONAAN LIITTYVÄT TURVAKÄYTÄNNÖT OVAT KUNNOSSA NIIN LAHJOITTAJILLE KUIN KÄVIJÖILLEMME. 

Lahjoitusten suhteen yleisesti:

Otamme lahjoituksia vastaan tarpeen ja varastotilan riittävyyden mukaan. Olethan aina yhteydessä etukäteen!

Otamme vastaan hyväkuntoisia miesten ja naisten vaatteita, hygieniatarvikkeita sekä huonekaluja ja sisustustavaraa. Emme ota vastaan käytettyjä alusvaatteita lukuun ottamatta erittäin hyväkuntoisia rintaliivejä.

Vaatteita jaetaan kävijöillemme tarpeen mukaan. Lisäksi järjestämme vaatejakotapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Vaatteita on myös viety suoraan muun muassa asumisyksiköihin ja päihdehuoltolaitoksiin ympäri Suomen. Toivomme lahjoitettujen vaatteiden olevan ehjiä ja puhtaita sekä kauden mukaisia. Hyvänä vinkkinä, että vaate tai tavara pitäisi olla sellaisessa kunnossa, että voisit antaa sen läheisellesi tai itse ottaa vastaan.

Hygieniatarvikkeita (shampoot, saippuat, deodorantit, hammasharjat ja -tahnat, kuukautissuojat) otamme vastaan pitkin vuotta.

Huonekaluja ja sisustustavaraa voi lahjoittaa sovitusti, koska varastotilamme ovat rajalliset.

Tuothan lahjoitettavat tavarat perille asti, emme pysty järjestämään lahjoitusten kuljetusta. Huonekalujen kohdalla harkitsemme kuljettamista tapauskohtaisesti. Postitse otamme lahjoituksia vastaan vain poikkeustapauksessa, olethan siis etukäteen yhteydessä ennen kuin lähetät paketin!

Lahjoitustiedustelut:
Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepa puh. 050 443 1065 tai toimisto: 044 704 4310.

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa muistaa. Voit halutessasi muistaa läheistesi lisäksi Vailla vakinaista asuntoa ry:tä testamentissasi. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri, sen avulla autamme yhtä henkilöä tai useita.

Jokainen lahjoittamasi euro käytetään asunnottomien hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa perintöveroa testamenttilahjoituksesta.

Jos haluat keskustella mahdollisuudesta lahjoitukseen tai kuulla lisää toiminnastamme, voit olla yhteydessä järjestösihteeriin. Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Järjestösuunnittelija
Tiina Aitta
Puh. 050 407 9703
tiina.aitta@vvary.fi