Uusi rahankeräyslupamme on edelleen poliisihallituksen ksittelyssä.

LAHJOITA VAATTEITA TAI TAVARAA

Otamme vastaan kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia hyväkuntoisia ja käytännöllisiä unisex-malleja, miesten ja naisten vaatteita, lenkkareita ja kävelyä kestäviä kenkiä, hygieniatarvikkeita sekä tarpeiden mukaan huonekaluja, pienkodinkoneita ja sisustustavaraa. Juhla- ja ns. toimistovaatteet ja -kengät eivät palvele kävijöidemme tarpeita.

Uusille, käyttämättömille alusvaatteille ja sukille (miesten ja naisten) on aina tarvetta. Parhampia ovat konstailemattomat, puuvillaiset perussukat ja -alushousut. EMME OTA VASTAAN KÄYTETTYJÄ ALUSVAATTEITA LUKUUNOTTAMATTA ERITTÄIN HYVÄKUNTOISIA RINTALIIVEJÄ JA SPORTTITOPPEJA.
Koko ajan on tarvetta myös toimiville kännyköille ja läppäreille sekä pre paid -liitymille.

Muutenkin vaatteiden ja kenkien suhteen hyvänä ohjenuorana on, että ne ovat sellaisessa kunnossa, että itsekin kelpuuttasit ne päällesi.
Akuuteista tarpeista tulemme ilmoittamaan esimerkiksi somekanavillamme.

Olethan aina lahjoitusasioissa yhteydessä etukäteen toimisto@vvary.fi

Lahjoitusten suhteen yleisesti:

Vaatteita siis jaetaan kävijöillemme tarpeen mukaan ja lahjoituksenne ovat meille tärkeitä. Lahjoitusvaatetta on tarjolla päiväkeskus Vepassa ja yökeskus Kalkkersissa sekä Yökiitäjän ja Liikkuvan tuen mukana.
Järjestämme isompia vaatejakotapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Vaatteita on viety suoraan muun muassa asumisyksiköihin ja päihdehuoltolaitoksiin eri puolille Suomea.
Hygieniatarvikkeita (shampoot, saippuat, deodorantit, hammasharjat ja -tahnat, kondomit, kuukautissuojat) otamme vastaan pitkin vuotta. Otathan huomioon pakkauskoot, koska asunnottomuutta kokevilla omaisuus kulkee repussa mukana.

Huonekaluja, pienkodinkoneita ja sisustustavaraa voi lahjoittaa sovitusti, koska varastotilamme ovat rajalliset.
Emme ota vastaan kuolinpesiä.

Tuothan lahjoitettavat tavarat perille asti, emme pysty järjestämään lahjoitusten kuljetusta. Huonekalujen kohdalla harkitsemme kuljettamista tapauskohtaisesti. Postitse otamme lahjoituksia vastaan vain poikkeustapauksessa, olethan siis etukäteen yhteydessä ennen kuin lähetät paketin!
Jos lähetät paketin, valitse toimipisteeksi K-Market Pasaati, Asemapäällikönkatu 3/Helsinki

Lahjoitustiedustelut:
toimisto@vvary.fi
Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepa puh. 050 443 1065 tai toimisto: 044 704 4310.

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa muistaa. Voit halutessasi muistaa läheistesi lisäksi Vailla vakinaista asuntoa ry:tä testamentissasi. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri, sen avulla autamme yhtä henkilöä tai useita.

Jokainen lahjoittamasi euro käytetään asunnottomien hyväksi, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa perintöveroa testamenttilahjoituksesta.

Jos haluat keskustella mahdollisuudesta lahjoitukseen tai kuulla lisää toiminnastamme, voit olla yhteydessä järjestösihteeriin. Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Järjestösuunnittelija
Vlada Petrovskaja
Puh. 050 407 9703
vlada.petrovskaja@vvary.fi