OSALLISTU THE MASKED CREW OF VVA RY -KERÄYKSEEN

The Masked Crew of Vva ry ei ole ollut tämän koronakevään suurin salaisuus. Vailla vakinaista asuntoa ry ei ole sulkenut kriisin aikana ainuttakaan palveluaan vaan reagoi ketterästi muuttuneeseen tilanteeseen. Järjestön suoraan kohtaamiseen perustuvaa asunnottomuustyötä tekevät matalan kynnyksen palveluiden ja asumisyksiköiden työntekijät ovat kohdanneet kävijöitä ja asukkaita koko ajan niin, että kaikkien terveyttä ja tilaa on suojattu kaikin mahdollisin keinoin.
Kaikilla on oikeus myös kriisien keskellä suojaan, lepoon, ruokaan, puhtaisiin vaatteisiin ja mahdollisuuteen huolehtia hygieniastaan.
Siksi olemme olleet auki.

The Masked Crew of Vva ry vetoaa Teihin, rakas yleisö, että he kaikki pääsevät jatkamaan tämän show’n loppuun terveinä ja hyvissä voimissa. Osallistu MASKI-keräykseen ja lahjoita haluamasi summa allaolevien ohjeiden mukaan.

OSALLISTUMISOHJEET:
🌠 Tekstaa summa 1/5/10/20/40 euroa ja sana ”MASKI” (esimerkiksi: 10 MASKI) numeroon 16588
🌠 MobilePaylla numeroon 50144
🌠 Tilisiirrolla www.vvary.fi/lahjoita-verkkokaupassa/

COVID-19-viruksen aiheuttama poikkeustila koettelee järjestöjen taloutta kovalla kädellä. Suojavälineitä on hankittava henkilöstölle maksoi mitä maksoi. Huoltovarmuusvarastoista ei niitä sattuneesta syystä ole järjestöille liiennyt jaettavaksi. Mutta #yhdessä tästäkin selvitään!
😷😷😷

Kiitos, että välitätte.

Joulu ja uusi vuosi Kalkkersissa

Sydämellinen kiitos kaikille lahjoituskampanjoihimme osallistuneille. Saimme pidettyä Kalkkersin auki joulunpyhien ja uuden vuoden ajan!

Lokakuun 17. päivästä huhtikuun loppuun auki oleva Kalkkers on pieni, 15 hengelle tarkoitettu yökeskus. Varsinaista majoitusta se ei tarjoa, mutta kahvilamaisessa paikassa on mahdollisuus levätä lämpimässä yön yli. Lisäksi henkilökunta antaa kävijöille lahjoituksena saatuja vaatteita, syötävää ja lämmintä juotavaa sekä kävijän halutessa ohjausta palveluihin hakeutumisessa.

TALVEKSI LÄMPIMÄÄN

Joulukeräys on päättynyt

AUTA ASUNNOTTOMIA
– VAILLA VAKINAISTA ASUNTOA RY:N JOULUKERÄYS YRITYKSILLE

Tule mukaan auttamaan asunnottomia Suomessa tänä jouluna.
Lahjoituksenne avulla voimme tarjota asunnottomuutta kokeville lämpimän paikan levähtää, ilmaisen aterian, puhtaita vaatteita ja mahdollisuuden saada tukea sopiviin palveluihin hakeutumisessa.

Ilmoita yrityksesi mukaan keräykseen

Viestintäpaketit

Kiitoksena lahjoituksestanne tarjoamme käyttöönne joulun viestintäpaketin. Lahjoituksen tehtyänne tai laskun tilattuanne saatte sähköpostiinne viestintäpaketin, jota pääsette käyttämään välittömästi.

Mediapaketti
200€ – 9 999€

  • kunniakirja lahjoituksestanne
  • sähköinen joulukortti
  • joulutervehduskuva some-kanavillenne

Jos haluatte yrityksenne nimen Vva ry:n verkkosivuille lahjoittajien listalle, kerrottehan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lahjoituksenne avulla saadaan

Osallistumalla joulukeräykseen olette mukana auttamassa Vailla vakinaista asuntoa ry:n asunnottomuustyötä Suomessa. Suomessa on vailla vakinaista asuntoa yli 5000 ihmistä. Me haluamme heidät kadulta kotiin, tai ainakin lämpimään.
Vva ry:n perimmäinen ajatus on, että asunto on ihmis- ja perusoikeus, eikä sen puuttumista voida hyväksyä missään olosuhteissa. Kokemuksemme mukaan jokainen ihminen kykenee asumaan itsenäisesti, mikäli hän saa siihen riittävät olosuhteet ja tuen. Asunnottomuus on tilanne ja olosuhde, ei kenenkään ihmisen ominaisuus.

Joululahjoituksellanne muun muassa ylläpidämme vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskusta Vepaa ja yökeskus Kalkkersia, joissa tehdään matalan kynnyksen suoraa auttamistyötä heikoimmassa asemassa olevien asunnottomien hyväksi. Vepa ja Kalkkers tarjoavat lämpimän ja turvallisen levähtämispaikan, ilmaisen ruoan ja kahvia, vaatteita sekä ohjausta palveluiden pariin hakeutumiselle.

Yökiitäjä on puolestaan yöaikaan liikkuva etsivän työn yksikkö, jonka tavoitteena on tavoittaa ulkona majailevat palvelujen ulkopuolella olevat asunnottomat. Kahden sairaanhoitajan yksikkö tarjoaa ensiapua, ohjaa ja kuljettaa tarvittaessa hätämajoitukseen, selviämisasemalle tai päivystykseen. Yökiitäjä jakaa myös lahjoitusvaatteita ja ruokaa.

Sydämellinen kiitos, että välitätte.

Ilmoita yrityksesi mukaan keräykseen

Keräystili

Vva ry:n lahjoitustili: FI95 8000 1770 5353 01, DABAFIHH

Jos teette lahjoituksen tilisiirtona suoraan Vailla vakinaista asuntoa ry:n keräystilille ja haluatte viestintämateriaalin käyttöönne, olkaa yhteydessä tiedottaja Erja Morottajaan, puh. 044 773 4700, erja.morottaja@vvary.fi
tai Tiina Aitta, 050 407 9703, tiina.aitta@vvary.fi

Kirjoittakaa tilisiirron viestiksi ”joulu”, jotta lahjoituksenne kohdistuu oikein.

Mikäli haluatte yrityksenne nimen mukaan lahjoittajalistoillemme, kerrottehan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Voitte lahjoittaa tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti JOULU numeroon 16588. Voit lahjoittaa alla olevista esimerkeistä  haluamasi summan:

LAHJOITA 1 €, lähetä tekstiviesti 1 JOULU numeroon 16588

LAHJOITA 5 €, lähetä tekstiviesti 5 JOULU numeroon 16588

LAHJOITA 10 €, lähetä tekstiviesti 10 JOULU numeroon 16588

LAHJOITA 20 €, lähetä tekstiviesti 20 JOULU numeroon 16588

LAHJOITA 30 €, lähetä tekstiviesti 30 JOULU numeroon 16588

LAHJOITA 40 €, lähetä tekstiviesti 40 JOULU numeroon 16588

Keräysluvan nro RA/ 2019/ 95. Keräyslupa on voimassa 31.3.2021 asti Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Vailla vakinaista asuntoa ry:n suoraan asunnottomuustyöhön Suomessa.

Voitte tehdä lahjoituksen helposti myös alla olevan painikkeen kautta.

Ilmoita yrityksesi mukaan keräykseen

Keitä me olemme

Vailla vakinaista asuntoa ry on vuonna 1986 asunnottomien itsensä perustama poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tekee suoraa asunnottomuustyötä Suomessa. Järjestötoiminnan lisäksi Vva ry:n matalan kynnyksen palvelut: päiväkeskus Vepa, yökeskus Kalkkers, Yökiitäjä, Liikkuva tuki, asumisneuvonta ja maahanmuuttajatyö, auttavat kaikkia asunnottomia tai asunnottomuusuhan alla olevia.

Vva ry vastaa myös kahden pitkäaikaisasunnottomille suunnatun asumisyksikön toiminnasta. Sällikodin ja Junailijankujan yksiköt on suunnattu asunnottomille, jotka tarvitsevat tukea asumiseensa. Molemmissa yksiköissä noudatetaan asunto ensin -periaatetta.

Vva ry

Tarinoita

”Asunnottomana ei voi omistaa mitään, ja vähitellen siinä hukkaa myös itsensä.”
(Asunnottomuutta kokenut nuori nainen Asunnottomien yössä 2019.)

”Täällä otetaan vastaan ja kohdataan ihminen ihmisenä. Parasta on safka, vaatteet ja vertaistuki.”
(Vva ry:n yökeskus Kalkkersin kävijä, talvi 2018.)

”Kaikista vaikeinta asunnottomuudessa oli likaisena oleminen. Jokainen aamu alkoi miettimisellä, missä voisin päästä pesulle.”
(Asunnottomuutta kokenut nainen, joka asuu nykyään Vva ry:n ylläpitämässä, asunto ensin -periaattella toimivassa Junailijankujan asumisyksikössä.)

”Kuljetin patjaa ja pressua kainalossani. Nukuin pari vuotta milloin missäkin: rapuissa portaiden alla, syvennyksissä, joissa oletin olevani piilossa, kavereiden luona ja välillä metsässä.”
(Vva ry:n asumisneuvoja Ulla Pyyvaaran ja valokuvaaja Arto Timosen teoksesta Naamat – Tarinoita asunnottomuudesta. Into Kustannus, Helsinki, 2017.)

”Me kaikki ihmiset olemme niin kovin erilaisia, mutta pääasia olisi ymmärtää ja oppia toinen toisiltamme eikä siinä välissä koskaan voi olla liian monta sillanrakentajaa.”
(Vva ry:n Kokema-tiimin kohtaamisessa kuultu ajatus, talvi 2019.)