LIITY JÄSENEKSI

Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimintaa voit tukea liittymällä jäseneksi. Samalla pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja tavoitteisiin yhdistyksen kevät- ja syyskokouksessa. Liittymishetkellä asunnottomat ovat vapautettu liittymisvuoden jäsenmaksusta. Voit maksaa jäsenyyden joko verkossa tai suoraan tilille (ks. alla).

Vva ry:n hallitus hyväksyy kaikki uudet jäsenet. Jos jäsenehdot eivät kohdallasi toteudu saat siitä tiedon ja jäsenmaksusi palautetaan.

Jäsenmaksu 2023:

-Yksityishenkilöt 10 € / vuosi

-Yksityishenkilön vapaavalintainen summa / vuosi

-Yksityishenkilön kannatusjäsenmaksu 60 € / vuosi

Jäsenetuna saat:
-Asukki-lehden (3 nro / vuosi)

Yhteisöjen ja yritysten tukijäsenmaksu vuonna 2023:

– Tukijäsenmaksu 100 € / vuosi

– Tukijäsenmaksu vapaavalintainen summa /vuosi

Yritys- ja yhteisötukijäsenille tarjotaan koulutusta asunnottomuudesta jäsenetuna. Ota yhteyttä järjestäsuunnittelijaan koulutukseen liittyen.

Voit liittyä jäseneksi maksamalla maksun sivuillamme:

Jos olet vapautettu jäsenmaksusta tai haluat maksaa toimistolle tai laskulla, toimita vastaavat tiedot (nimi, mahdollinen osoite / kotikunta ja sähköpostiosoite) sähköpostilla vlada.petrovskaja(at)vvary.fi tai tule käymään toimistolla sen aukioloaikoina.

Jos maksat suoraan tilille, toimitathan viestikentässä pyydetyt tiedot. Voit toimittaa ne myös järjestösuunnittelijalle: vlada.petrovskaja@vvary.fi tai Puh. 050 407 9703

Maksutiedot:

Vastaanottaja: Vailla vakinaista asuntoa ry
Tili: FI47 8146 9710 2033 72
Viesti: Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite (jos on), osoite (jos on) ja nykyinen/viimeisin kotikunta

Liittymällä jäseneksi annat luvan tietojesi säilyttämiseen jäsenrekisterissä ja käyttämiseen tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietojen säilyttämisen peruste on lakisääteinen velvoite ja yhdistyksen jäsenen oikeutettu etu.  Emme luovuta tietoja eteenpäin. Lue tarkemmin tietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.