OPPILAITOSYHTEISTYÖ

OPPILAITOKSET

Vailla vakinaista asuntoa ry tarjoaa vierailuluentoja oppilaitoksille. Voit kutsua meidät puhumaan omaan oppilaitokseen asunnottomuudesta ilmiönä, asunnottomuudesta mediassa, asunnottomuuskokemuksista sekä järjestöstä ja asunnottomuustyöstä. Järjestömme ottaa myös vieraita vastaan eri toimipisteissään. Opiskelijaryhmät ovat myös tervetulleita mukaan vapaaehtoisiksi Asunnottomien yön päätapahtumaan. Lisätietoja saat järjestösuunnittelijalta vlada.petrovskaja@vvary.fi.

OPISKELIJAT

Otamme kaikkiin toimipisteisiimme harjoittelijoita mahdollisuuksien mukaan. Matalan kynnyksen palveluissa opiskelija pääsee tutustumaan vertaistoimintaan käytännössä ja kohtaamaan haastavassa elämäntilanteessa olevia kävijöitä ja ohjaamaan heitä sopiviin palveluihin. Asumisyksikköharjoittelu tarjoaa mahdollisuuden oppia asumisohjaajan työstä tutustua asumisohjaajien arkeen, kohdata asukkaita ja ohjata heitä heille suunnattuihin palveluihin sekä edistää asumispalveluiden yhteisöllisyyttä.

Järjestöpuoli tarjoaa myös harjoittelupaikkoja. Kehittämiseen liittyvän työharjoittelujakson voi suorittaa esimerkiksi Asunnottomien yön päätapahtuman parissa. Järjestötiimimme ottaa mielellään myös media- ja kulttuurialojen opiskelijoita erilaisiin produktioihin.

Emme maksa harjoitteluista palkkaa. Yliopistojen palkallisia korkeakouluharjoittelijoita voimme ottaa vain, mikäli opiskelijalla on yliopiston myöntämä kahden kuukauden harjoittelutuki.

Ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan vlada.petrovskaja@vvary.fi., jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta.

OPINNÄYTETYÖ

Tule tekemään opinnäytetyösi Vailla vakinaista asuntoa ry:hyn! Opinnäytetyöaiheesta voidaan keskustella aina opiskelijan omasta kiinnostuksesta ja järjestön mahdollisuuksista riippuen. Järjestössämme on tehty opinnäytetöitä koskien matalan kynnyksen palveluiden riittävyyttä ja laatua, tutkittukokemusasiantuntijuuden merkityksellisyyttä ja muun muassa kokemusasiantuntijoiden työssäjaksamista.

Opinnäytetyöhön liittyvissä asioissa ota yhteyttä järjestösuunnittelijaan vlada.petrovskaja@vvary.fi.