Vuoden viimeisessä Asukki-lehdessä on juttua mm. Asunnottomien yön 20-vuotistapahtumasta, Vepan itsenäisyyspäivän juhlavastaanotosta, asunnottomuustoimijoiden kymmenen ratkaisuehdotusta asunnottomuuden poistamiseksi Suomessa,  kummimme Jenni Kokanderin kiitokset kuluneesta vuodesta, Vva ry:n panoksesta kansainvälisessä asunnottomuustyössä maahan muuttaneiden asunnottomuuteen liittyen, asumisneuvojan terveiset sekä kirjoitus Vva ry:n aidon ja ainoan oikean joulupukin Esko Tiihosen muistolle.

Asukki on asunnottomien äänenkannattaja, mielipide- ja kulttuurilehti, jota tekevät asunnottomat, asunnottomuutta kokeneet, asunnottomuuden parissa työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet. Vuodesta 1987 alkaen julkaistu Asukki ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan asumisyksiköihin, hoitolaitoksiin ja matalan kynnyksen toimipisteisiin.

Saat Asukin liittymällä jäseneksi.

Asukki on myös myynnissä. Ostamalla lehden kannatat järjestömme tekemää asunnottomuustyötä. Voit tilata Asukki-lehden hintaan 25 euroa/vuosi verkkokaupastamme. Voit myös halutessasi ostaa lehden toimistoltamme hintaan 3 € /lehti. Vva ry:n toimisto löytyy samasta osoitteesta kuin Vertais- ja vapaaehtoiskeskuksemme Vepa ja yökeskus Kalkkers eli Ratamestarinkatu 6 Helsingin Itä-Pasilassa.

Uudet kirjoittajat, kuvittajat, sarjakuvapiirtäjät, valokuvaajat, asiantuntijat jne. ovat aina tervetulleita Asukin toimituskollektiiviin. Otamme mieluusti myös juttuideoita vastaan. Ota yhteyttä: erja.morottaja@vvary.fi

  

Lue uusin lehti tästä linkistä.