The Masked Crew of Vva ry ei ole ollut tämän koronakevään suurin salaisuus.
Vailla vakinaista asuntoa ry ei ole sulkenut kriisin aikana ainuttakaan palveluaan vaan reagoi ketterästi muuttuneeseen tilanteeseen. Järjestön suoraan kohtaamiseen perustuvaa asunnottomuustyötä tekevät matalan kynnyksen palveluiden ja asumisyksiköiden työntekijät ovat kohdanneet kävijöitä ja asukkaita koko ajan niin, että kaikkien terveyttä ja tilaa on suojattu kaikin mahdollisin keinoin.
Kaikilla on oikeus myös kriisien keskellä suojaan, lepoon, ruokaan, puhtaisiin vaatteisiin ja mahdollisuuteen huolehtia hygieniastaan. Siksi olemme olleet auki poikkeusaikanakin.

The Masked Crew of Vva ry vetoaa Teihin, rakas yleisö, että he kaikki pääsevät jatkamaan tämän show’n loppuun terveinä ja hyvissä voimissa. Osallistu MASKI-keräykseen ja lahjoita haluamasi summa allaolevien ohjeiden mukaan.

OSALLISTUMISOHJEET:
? Tekstaa summa 1/5/10/20/40 euroa ja sana ”MASKI” (esimerkiksi: 10 MASKI) numeroon 16588
? MobilePaylla numeroon 50144
? Tilisiirrolla www.vvary.fi/lahjoita-verkkokaupassa/

COVID-19-viruksen aiheuttama poikkeustila koettelee järjestöjen taloutta kovalla kädellä. Suojavälineitä on hankittava henkilöstölle maksoi mitä maksoi. Huoltovarmuusvarastoista ei niitä sattuneesta syystä ole järjestöille liiennyt jaettavaksi. Mutta #yhdessä tästäkin selvitään! ???