Vailla vakinaista asuntoa ry:n päiväkeskusmaisesti asunnottomuutta kokeville toimivan Vepan kahvitermari lopetti yhteistyönsä kanssamme. Vain hana jäi käteen.

Huhuilemme siis, sattuisiko keneltäkään löytymään tarpeettomana olevaa kahvitermaria, vähintään 5-litraista, joko pumppu- tai hanatoiminnolla?
Ole yhteydessä Vepaan, puh. 050 443 1065.
Osoite on: Ratamestarinkatu 6 Helsingin Itä-Pasilassa.
Vepa on auki arkisin klo 9-19,
paitsi torstaisin klo 9-14 ja 17-19.

Vepassa käy vuorokaudessa jopa yli 100 henkeä, ja kahvia kuluu 4-5 pakettia päivässä. Kahvin merkitys on kävijöillemme suuri.
• Kuppi kahvia piristää.
• Kuppi kahvia lämmittää.
• Kuppi kahvia antaa luvan istahtaa hetkeksi.
• Kuppi kahvia tarjoaa mahdollisuuden levähtää.
• Kuppi kahvia on hyvä tapa kohdata toinen ihminen.
• Kuppi kahvia voi pelastaa elämän.
??

Kahvin ja teen lisäksi Vepassa tarjotaan myös aamupalaa ja valmistettu lämmin ateria kerran päivässä., hygieniatuotteita sekä lahjoitusvaatteita ja -kenkiä.

Vva ry on asunnottomien itsensä vuonna 1986 perustama, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Kaiken toimintamme tarkoituksena on, että jokaiselle löytyy heidän elämämäntilanteeseensa sopiva asumisratkaisu. Kunnes se löytyy, Vva ry:n matalan kynnyksen palveluissa pyritään vastaamaan asunnottomuutta kokevan ihmisen perustarpeisiin kuten ravinnon, suojan, hygienian ja turvan saamiseen ja että hän saa neuvontaa ja ohjausta palveluihin pääsemisessä.

 

Kiitos, että välität ?
#kahvila #kahvi #ravintola #lahjoitus #hyväntekeväisyys #asunnottomuus #oikeuskotiin

 

Kuva: Mira-Veera Auer/SOSTE ry