Avoin työpaikka – vertaisohjaajaksi Vertais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus VEPA:aan

Tule töihin Vailla vakinaista asuntoa ry:lle!
Vertais- ja vapaaehtoistoiminnankeskuksemme VEPA:an, Helsingin Itä-Pasilaan, haetaan vertaisohjaajaa. Kyseessä on kaksivuorotyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Eduksi katsotaan kokemus asunnottomuutta kokevien kanssa työskentelystä.
Arvostamme joustavaa, osallistavaa ja ihmisläheistä työotetta.

Vepa toimii matalan kynnyksen periaatteella päiväkeskusmaisena paikkana asunnottomuutta kokeville ja kokeneille henkilöille.
Vepassa voi levähtää, viettää aikaa, syödä lämpimän aterian, ja saada tukea ja neuvontaa sopiviin palveluihin hakeutumisessa. Vepassa tarjotaan kerran päivässä lämmin ruoka. Kahvia, teetä ja leipää on saatavilla. Vepassa on kävijöiden käyttöön tarkoitettu pyykinpesukone ja kuivuri sekä tietokone ja puhelin asioiden hoitamista varten. Vepan kautta voi varata ajan asumisenneuvojallemme ja maahan muuttaneiden neuvontaan sekä saada yhteyden liikkuvan tuen työntekijään. Vepassa jaetaan lahjoitusvaatteita ja hygieniatuotteita tarpeen mukaan.

Vepan työntekijöinä työskentelee neljä vertaisohjaaja.

Hakemukset sähköpostitse, ja lisätietoa:
– Palvelupäällikkö Jussi Lehtonen
jussi.lehtonen@vvary.fi
puh. +358 50 373 0920
(Lehtosen työ on liikkuvaista, joten jos hän ei heti vastaa puhelimeen, laita sähköposti tai tekstiviesti ja kerro asias.)

Vepan yhteystiedot:
Osoite: Ratamestarinkatu 6, 00520 Helsinki (Itä-Pasila)
Puh. 050 443 1065 (tai 044 704 4310)
vepa@vvary.fi

#avointyöpaikka #vertaisohjaaja #vertaisuus #kokemusasiantuntija #asunnottomuus

 

2023-11-21T10:26:09+00:0021.11.2023|

Otsikko

Go to Top