Vva ry etsii vuokralle Helsingistä (myös muu pääkaupunkiseutu huomioidaan) kiinteistöä vuokralle pitkäaikaisasunnottomien asumis- ja majoituskäyttöön. Isommat ja pienemmät asuinkiinteistöt, hostellit, hotellit yms. otetaan huomioon. Remonttia ja muutostöitä pystytään tekemään tarpeiden mukaan.
Huhuilimme kiinteistöä vuokralle jo keväällä ja saimmekin muutamia yhteydenottoja. Tilanne on sittemmin muuttunut. Vva ry:n hallinnoimassa Junailijankujan asumisyksikössä asukkaita on enää toistakymmentä. Helsingin kaupunki on asuttanut Juniksen asukkaita muihin asumispalveluyksiköihin, itsenäiseen asumiseen yms. Loput asukkaat muuttavat syksyn edetessä, ja Juniksen koko toiminta loppuu tämän vuoden lopussa.

Te, jotka jo aiemmin tarjositte hyvinkin erilaisia tiloja sekä uudet mahdolliset vuokraajat, ottakaa yhteyttä Vailla vakinaista asuntoa ry:n toiminnanjohtaja Sanna Tiivolaan, puh. 050 407 9702, sanna.tiivola@vvary.fi

Vva ry on asunnottomien itsensä vuonna 1986 perustama, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Kaiken toimintamme tavoitteena on, että jokaiselle järjestyy ihmisarvoinen asumispaikka kohtuullisessa ajassa. Kunnes sopiva asumisratkaisu löytyy, Vva ry:n matalan kynnyksen palvelut pitävät huolen, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä ilman tilapäistä suojaa, turvaa, ruokaa, vaatetta ja ensiapua sekä neuvontaa ja ohjausta palveluiden pariin.