Uusimman Asukki-lehden 1/2022 voit lukea tästä linkistä.
Juttua on muun muassa Junailijankujan asumispalveluyksikön noususta ja tuhosta, näyttelijä-koomikko-kirjailija Jenni Kokanderin fiiliksistä Vva ry:n kummina, tilapäismajoitusyksikkö Tuvasta, järjestötiimin opintomatkasta Barcelonaan, aikuissosiaalityöstä sekä monimuotoisuuskoulutuksen tarpeellisuudesta sosiaalialalla. Juttua Asukkiin tekivät myös Huudikoutsit ja Vantaan asunnottomuuden ehkäisyhanke.

Asukki on asunnottomien äänenkannattaja, mielipide- ja kulttuurilehti, jota tekevät asunnottomat, asunnottomuutta kokeneet, asunnottomuuden parissa työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet. Asukki ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan asumisyksiköihin, hoitolaitoksiin ja matalan kynnyksen toimipisteisiin.

Saat Asukin kotiisi liittymällä jäseneksi.
Voit myös tukea asunnottomuustyötämme ja tilata Asukki-lehden hintaan 25 euroa/vuosi verkkokaupastamme.
 
Uudet kirjoittajat, kuvittajat, sarjakuvapiirtäjät, valokuvaajat, asiantuntijat jne. ovat aina tervetulleita Asukin toimituskollektiiviin. Otamme mieluusti myös juttuideoita vastaan. Ota yhteyttä: erja.morottaja@vvary.fi
Vva ry:n vuoskertomus 2022 on luettavissa kokonaisuudessaan tästä linkistä. Vuosikertomuksen näpsä koosteliite, jossa mm. vuoden tunnuslukuja, on luettavissa tästä.