Vailla vakinaista asuntoa ry on vuonna 1986 asunnottomuutta kokevien ihmisten itsensä perustama puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvontajärjestö. Järjestön kaiken toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja vähentää asunnottomuutta, edistää asunnottomuutta kokevien ihmisten itsemääräämisoikeutta, oikeuksien toteutumista ja osallisuutta. 

Helsingissä tuotamme matalan kynnyksen palveluita, tilapäismajoitusta ja asumispalveluita. Valtakunnallisesti vaikutamme erilaisten hankkeiden ja verkostojen kautta. 

 

Haemme nyt kahta hankekoordinaattoria uuteen kolmivuotiseen STEA-rahoitteiseen hankkeeseen, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä häätöjä – Häätöjen varhainen tunnistaminen ja ennaltaehkäisy koulutuksen keinoin.

Hanke toteutuu, mikäli saa STEA:lta vahvistuksen helmikuun alkuun mennessä. Toinen hankekoordinaattori sijoittuu Helsinkiin, toinen Ouluun. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat viimeistään maaliskuun 2023 alussa tai heti sopivan henkilön löydyttyä (2023–2025).

 

Työn sisältö:

Hankekoordinaattorit suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä hankepäällikön kanssa koulutuksen, jolla tuetaan isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, huoltoyhtiöitä ja vuokranantajia kohtaamaan häätöuhan alla olevia ihmisiä. Hankekoordinaattori kouluttaa, konsultoi ammattilaisia ja tukee haastavassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, edistää heidän toimijuuttaan ja arjenhallintataitojaan ennaltaehkäistäkseen asunnottomuutta.

Helsingissä toimiva hankekoordinaattori sijoittuu Vva ry:n päätoimipisteeseen Itä-Pasilaan ja Oulussa toimiva hankekoordinaattori yhteistyökumppanimme tiloihin.

Hankekoordinaattorilta odotamme:

 • Sitoutumista Vailla vakinaista asuntoa ry:n arvoihin
 • Monimuotoisuustietoutta
 • Järjestötyön tuntemusta
 • Kykyä verkostoitua
 • Itseohjautuvuutta ja valmiutta matkustaa
 • Kokemusta asunnottomuutta kokevien kanssa työskentelystä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • STEA:n tai muun rahoittajan raportointikäytäntöjen tuntemusta
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta etäkoulutusten järjestämiseen
 • Valmiutta etätyöskentelyyn
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. yhteisöpedagogi, sosionomi) tai pitkäkestoista sosiaali- ja terveysalan/ asunnottomuusalan työkokemusta

Katsomme eduksi hakijan päihde- ja mielenterveystyön osaamisen, muiden kielten osaamisen suomen lisäksi, joustavuuden ja työympäristön muutosten sietokyvyn. Arvostamme positiiviseen muutokseen tähtäävää ja tuloksellista työotetta sekä yksilöohjausosaamista. Tehtävä ei sovellu ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle. Tehtävässä tarvitaan vahvoja koordinointi- ja koulutustaitoja sekä selvitystyöosaamista.

Etsimäämme henkilö on empaattinen, avoin innovatiivisuudelle, helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton.

Tarjoamme:

Vailla vakinaista asuntoa ry tarjoaa monimuotoisen työyhteisön, jossa toimii eri taustoista tulevia ihmisiä. Vertaisuus ja kokemusasiantuntijuus ovat vahvuutemme.

Työnantajana Vva ry tarjoaa asiantuntijayhteisön, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla.

Järjestömme huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista tarjoamalla ryhmätyönohjausta, työterveyspalveluita sekä vapaaehtoisen ekstravakuutusturvan, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounas- ja työmatka- tai kulttuuriedun tilanteen mukaan. Vva ry tukee kouluttautumista ja työelämän ja perhe-elämän helppoa yhteensovittamista.

Palkka sijoittuu Yksityisen sosiaalipalvelualan vaativuusryhmään E.

Kannustamme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä.

 

Hae työpaikkaa:

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelo järjestösuunnittelijan sähköpostiin vlada.petrovskaja@vvary.fi 22.1.2023. klo 23.59. mennessä.

Otsikoi sähköposti: Työhakemus hankekoordinaattori Helsinki tai Työhakemus hankekoordinaattori Oulu

Haastattelemme ehdokkaat tammi–helmikuun aikana livenä ja etäyhteydellä. Ilmoitamme kaikille haastattelussa olleille ihmisille tuloksesta sähköpostitse.