NEUVONTA JA OHJAUS MAAHAN MUUTTANEILLE

Maahan muuttaneiden neuvonta on tarkoitettu asunnottomille ulkomaiden kansalaisille erityisesti silloin, kun oikeus suomalaisiin palveluihin (mm. työllisyyspalvelut, Kela, sosiaali- ja terveyspalvelut) ja sosiaalietuuksiin on epäselvää tai tarvitaan apua oleskelun rekisteröinnissä (EU-kansalaiset) tai oleskelulupa-asiassa. Maahanmuuttoasiantuntija auttaa yksilöllisesti tilanteiden selvittämisessä ja ratkaisujen löytämisessä sekä ohjaa sopiviin palveluihin.

Immigration expert can help you to clarify your situation in the Finnish service system, to find out your residence rights and guide you to appropriate services.

Maahanmuuttoasioiden asiantuntija / Immigration expert:

Heini Puurunen
Työkielet: suomi, englanti, bulgaria / Service: Finnish, English, Bulgarian
Puh. 044 260 3818
heini.puurunen@vvary.fi

Neuvomme myös venäjäksi. Jos tarvitset apua muilla kielillä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tai viestillä ajan varaamiseksi.
We can offer advising also in Russian. If you need help in other languages, please, contact us by email or sms to book an appointment.

Osoite on /the address is /:
Ratamestarinkatu 6, Itä-Pasila
Helsinki

Jos olet Suomessa oikeutettu sosiaaliturvaan, puhut suomea ja tarvitset asumisneuvojan palveluita, ole yhteydessä asumisneuvojaamme.