Vva ry kiittää kuluneesta vuodesta, johon on mahtunut paljon. Päällimmäisenä tietenkin koronaviruksen aiheuttama huoli sekä lisätoimet, jotta pystyimme turvaamaan palvelumme asunnottomuutta kokeville kävijöillemme sekä asunnottomuusuhan alle joutuneille.

On ollut ilo huomata, että ihmisten auttamishalu on korostunut tässä ajassa. Olemme saaneet paljon vaate-ja hygieniatuotelahjoituksia, kenkiä, sukkia, hanskoja ja lapasia. Yksityishenkilöt, ravintoloitsijat ja muut toimijat ovat lahjoittaneet ruokaa, Helsingin kaupunki on toimittanut asunnottomuutta kokeville lämpimiä aterioita sekä opiskelijat ja ammattilaiset järjestäneet terveydenhoitoon liittyviä pop upeja. Yksityishenkilöt ja yritykset ovat lahjoittaneet rahaa, järjestäneet erilaisia rahankeräyksiä ja hyväntekeväisyystempauksia.
Vailla vakinaista asuntoa ry toivottaa kaikille turvaa, terveyttä ja suojaa tulevalle vuodelle, ja  muistetaan myös se toimintamme perimmäisinkin syy eli että jokainen pääsisi kadulta kotiin.
Ja kiitokset kävijöillemme, että jaksoitte. Otitte rajoitukset ja turvakäytännöt haltuunne ja toimintamme pystyi jatkumaan yhtä altistustaukoa lukuunottamatta. Yhdessä me pärjätään ensi vuonnakin!

Uuden vuoden toivotuksemme pohjana on Vva ry:n Kokema-tiimissä toimivan Riikka Tuomen upea maalaus.