Yökiitäjä-auto liikkuu öiseen aikaan pääkaupunkiseudulla klo 19 - 06.30. Meitä voi tulla tapaamaan sinne missä kulloinkin olemme. Autamme eteenpäin.

Terveisin Yökiitäjät

 

AIKATAULUT JA REITIT

 

Yökiitäjän reitit

Helsinki

  1. - 11.5
  2. - 18.5
  3. - 30.5

Aloitamme Rautatieaseman ympäristöstä jatkaen kohti muita keskustan alueita. Keskustan alueilta siirrymme kohti Pohjois-Helsinkiä kuten  Malmin aseman ympäristö, Puistolan asema ja muutamaan otteeseen käymme myös Vantaan Tikkurilan aseman sekä keskusta-alueen ympäristöisssä.

Tiistaisin ja torstaisin Yökiitäjä käy töihin tullessa noutamassa lahjoitus ruokia  Vepan tarpeisiin.

Yökiitäjän reitit ovat vain ohjeellisia, liikumme kansalaisten vihjeiden mukaan myös pääkaupunkiseudulla tilanteen mukaan.

Espoo:

9.5

15.5

26.5

Espoossa liikumme Espoon keskus, Kilon yöhuoltoasema, Leppavaaran Sellon ympäristö myöskin Matinkylän Ison Omenan kauppakeskuksen ympäristössä.

 

: : : : : : : : : : : : : : : : :

Oletko huomannut ihmisen pulassa? Otamme mielellämme vastaan tietoa paikoista, joissa asunnottomia ihmisiä on liikkunut. Voit soittaa meille numeroon 050 5282013 (myös vastaajaan) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: yokiitaja(at)vvary.fi 

Kiitos välittämisestä!

Terveisin

Vesku ja Tumppi

Etsivän työn yksikkö Yökiitäjä
Kinaporinkatu 2 D, 3. krs
00500 Helsinki
Puhelin ajovuorojen aikana 050 528 2013
Puhelin päivisin 044 7944 310 (toimisto) tai Yökiitäjän puhelinvastaaja
yokiitaja@vvary.fi
 

Yökiitäjän toiminta alkoi vuonna 2006 RAY:n projektina. Ajatuksen panivat alulle asunnottomat itse. Yökahvila Kalkkersista saatujen havaintojen perusteella huomattiin tarve asunnottomien parissa tehtävälle etsivälle työlle.Tavoitteena on perinteisiä keinoja tehokkaammin tarjota sosiaali- ja terveyspalveluja sekä tietoa hoitoonohjauksesta ja saatavilla olevista palveluista asunnottomille heidän omassa ympäristössään. Samalla saadaan ajantasaista tietoa ulkona asuvien asunnottomien tarpeista.

Päämääränä on nopeuttaa ja edistää asunnottoman ihmisen pääsyä välttämättömien palveluiden piiriin. Liikkuva ja palveluita tarjoava yksikkö helpottaa eri yhteistyötahojen voimavarojen yhdistämistä ja vähentää palvelujen päällekkäisyyttä.

Yökiitäjässä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa.

IMG_8950

koija ulkoa

koija sisältä

Aamu 7.7. 2013