Yökiitäjä-auto liikkuu öiseen aikaan pääkaupunkiseudulla klo 19 - 06.30. Meitä voi tulla tapaamaan sinne missä kulloinkin olemme. Autamme eteenpäin.

Terveisin Yökiitäjät

 

AIKATAULUT JA REITIT

 

Yökiitäjän reitit

29.8- 4.10.2017

Yökiitäjä aloittaa klo 18-20  riippuen työvuoroista. Aloitamme eläintarhan nesteeltä, josta saavumme yökahvila Kalkkerssin tiloihin hetkeksi, matkamme jatkuu kohti ydinkeskustaa, jossa kartoitamme kauppakeskus Forum ja Kampin ympäristön sekä rautatie-aseman alueen ja kierrämme kaikki tori-alueet. Kierrämme myös suurimmat puistot, joissa on yleisiä käymälöitä käytössä. Olemme yhdistäneet ajoja kiertäen niin idän alueen suurimmat taajamat metro-asemineen sekä Pohjois-Helsingin juna-asemat Malmin alue. Länsi-Helsingissä liikumme Kannelmäen Kaaren ostoskeskuksessa kun on läpi yön auki sekä juna-aseman ympäristössä.

 

Espoossa liikumme 18.9 sekä 4.10  joko alkuyöstä tai loppuyöstä. Alueina meillä on suurimmat ostoskeskukset Sello, Iso-omena ja Tapiolan sekä Espoon keskuksen ympäristöt.

 

Yökiitäjään voi olla yhteydessä puhelimitse työvuorojen aikana jos asunnottomista ihmisistä tulee havaintoja puh 050 3282013.

 

: : : : : : : : : : : : : : : : :

Oletko huomannut ihmisen pulassa? Otamme mielellämme vastaan tietoa paikoista, joissa asunnottomia ihmisiä on liikkunut. Voit soittaa meille numeroon 050 5282013 (myös vastaajaan) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: yokiitaja(at)vvary.fi 

Kiitos välittämisestä!

Terveisin

Vesku ja Tumppi

Etsivän työn yksikkö Yökiitäjä
Kinaporinkatu 2 D, 3. krs
00500 Helsinki
Puhelin ajovuorojen aikana 050 528 2013
Puhelin päivisin 044 7944 310 (toimisto) tai Yökiitäjän puhelinvastaaja
yokiitaja@vvary.fi
 

Yökiitäjän toiminta alkoi vuonna 2006 RAY:n projektina. Ajatuksen panivat alulle asunnottomat itse. Yökahvila Kalkkersista saatujen havaintojen perusteella huomattiin tarve asunnottomien parissa tehtävälle etsivälle työlle.Tavoitteena on perinteisiä keinoja tehokkaammin tarjota sosiaali- ja terveyspalveluja sekä tietoa hoitoonohjauksesta ja saatavilla olevista palveluista asunnottomille heidän omassa ympäristössään. Samalla saadaan ajantasaista tietoa ulkona asuvien asunnottomien tarpeista.

Päämääränä on nopeuttaa ja edistää asunnottoman ihmisen pääsyä välttämättömien palveluiden piiriin. Liikkuva ja palveluita tarjoava yksikkö helpottaa eri yhteistyötahojen voimavarojen yhdistämistä ja vähentää palvelujen päällekkäisyyttä.

Yökiitäjässä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa.

IMG_8950

koija ulkoa

koija sisältä

Aamu 7.7. 2013