Yökiitäjä-auto liikkuu öiseen aikaan pääkaupunkiseudulla klo 19 - 06.30. Meitä voi tulla tapaamaan sinne missä kulloinkin olemme. Autamme eteenpäin.

Terveisin Yökiitäjät

 

AIKATAULUT JA REITIT

 

Yökiitäjän reitit

4.4 - 10.4, 24.4 - 27.4, 2.5 - 4.5, 9.5 - 11.5

Espoossa liikumme 4.4, 10.4, 24.4 ja 9.5

 

Yökiitäjä liikkuu alkuillasta Helsingin ydinkeskustan alueilla kartoittaen puistoalueet ja yleiset wc:t. Liikumme myös rautatieaseman ja Forum- ja Kampin kauppakeskusten ympäristössä. Hietaniemenkadun palvelukeskuksen piha-alueella käymme ennen puoltayötä. Työvuorojen puitteissa tiistaisin ja torstaisin Yökiitäjän tiimi liikkuu Kannelmäen ja Maununnevan alueilla hakien mm. lahjoitusruokia.

Klo 21.00-22.00 aikaan olemme yökahvila Kalkkersissa, jossa kartoitamme mahdollisia kuljetuksia hätämajoituspisteisiin. Tästä jatkamme Länsi-Helsingin alueille. Muutamina öinä liikumme myös Vantaan puolella.  Täältä palaamme takaisin Helsingin ydinkeskustaan.  Yökiitäjän reitti voi muuttua kansalaisilta saamien vihjeiden takia. 

Espoossa liikumme alkuillasta isompien ostoskeskusten alueilla sekä länsiradan varressa.

 

: : : : : : : : : : : : : : : : :

Oletko huomannut ihmisen pulassa? Otamme mielellämme vastaan tietoa paikoista, joissa asunnottomia ihmisiä on liikkunut. Voit soittaa meille numeroon 050 5282013 (myös vastaajaan) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: yokiitaja(at)vvary.fi 

Kiitos välittämisestä!

Terveisin

Vesku ja Tumppi

Etsivän työn yksikkö Yökiitäjä
Kinaporinkatu 2 D, 3. krs
00500 Helsinki
Puhelin ajovuorojen aikana 050 528 2013
Puhelin päivisin 044 7944 310 (toimisto) tai Yökiitäjän puhelinvastaaja
yokiitaja@vvary.fi
 

Yökiitäjän toiminta alkoi vuonna 2006 RAY:n projektina. Ajatuksen panivat alulle asunnottomat itse. Yökahvila Kalkkersista saatujen havaintojen perusteella huomattiin tarve asunnottomien parissa tehtävälle etsivälle työlle.Tavoitteena on perinteisiä keinoja tehokkaammin tarjota sosiaali- ja terveyspalveluja sekä tietoa hoitoonohjauksesta ja saatavilla olevista palveluista asunnottomille heidän omassa ympäristössään. Samalla saadaan ajantasaista tietoa ulkona asuvien asunnottomien tarpeista.

Päämääränä on nopeuttaa ja edistää asunnottoman ihmisen pääsyä välttämättömien palveluiden piiriin. Liikkuva ja palveluita tarjoava yksikkö helpottaa eri yhteistyötahojen voimavarojen yhdistämistä ja vähentää palvelujen päällekkäisyyttä.

Yökiitäjässä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa.

IMG_8950

koija ulkoa

koija sisältä

Aamu 7.7. 2013